Batavierenrace

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Uilen activiteiten
Organisator
De Groene Uilen-Moestasj Bestuur 2018-2019
Vanaf
10 mei 2019 00:00:00
Tot
12 mei 2019 00:00:00
Locatie
Enschede

*ENGLISH BELOW*

Voor het eerst dit jaar doen De Groene Uilen-Moestasj mee met de Batavierenrace. Voor de mensen die dit niet kennen, het is een hardloop estafette van Nijmegen naar Enschede. In drie verschillende ploegen worden verschillende afstanden gerend op weg naar de finish. Om het af te sluiten is er een groot feest op de campus van de universiteit Enschede. Ook de nachten worden doorgebracht in tenten op de campus. 
Lijkt het jou leuk om mee te rennen en een goede tijd neer te zetten in de naam van de Uilen en Moestasj? Meld je dan snel aan want er kunnen maar maximaal 25 mensen mee!

*ENGLISH* 

For the first time, De Groene Uilen-Moestasj are participating in the Batavierenrace. For the people who do not know this event, it is a running relay from Nijmegen to Enschede. In three different teams different distances are run on the way to the finish. To celebrate at the finish, there is a big party on the campus of Enschede University. The nights are also spent there, in tents on campus.

Would you like to run and set a good time in the name of De Groene Uilen-Moestasj? Sign up quickly because there can only be a maximum of 25 people!

 

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren