Geef om GambiaIn totaal hebben we bijna €3000,00 opgebracht met alle evenementen. We hebben 269,44 kilometer afgelegd met de sponsorloop!

Alle evenementen zijn inmiddels geweest. Wil je de GoFundMe nog een keer bekijken, dan kan dat hier.

Mei is goede doelen maand!

Met z'n allen proberen we met meerdere activiteiten gedurende de maand mei zo veel mogelijk geld op te halen voor stichting Geef om Gambia.

Geef om Gambia is een stichting die zich inzet voor ziekenhuizen, scholen en gezinnen. Ze helpen door middel van het verzamelen van geld en middelen. Deze middelen worden verscheept naar Gambia. Zo zijn er tot nu toe al meerdere mooie projecten opgezet waarbij ze de lokale bevolking opleiden zodat ze zichzelf beter kunnen redden. Een voorbeeld hiervan is er een ziekenhuis opgezet die nu volledig draait op lokale bevolking.

Momenteel ligt de focus op de bouw van een school waarbij de kinderen Engels leren zodat ze daarna ook de mogelijk hebben om verder te studeren. Wij, G.S.B.V. De Groene Uilen – Moestasj, gaan helpen met het bouwen van deze school. Ze hebben geen geld meer voor het bouwen van het dak van de school en daarnaast moet er geld komen om de schoolspullen te verschepen naar Gambia. Laten wij met z’n allen ervoor zorgen dat de school in Gambia afkomt! Hoe je kan helpen?

Schrijf je in voor alle goede doelen activiteiten in mei en deel de GoFundMe.

02725ca7-894c-499c-8ec0-70682105f9a3.jfif
SKOOL.jpeg
HELE_SKOOL.jpeg

Activiteiten

Ophalen flessen en kratten: 29 en 30 april zullen we met een busje rondrijden om lege kratten en flessen weg te brengen naar Albert Heijn Helperplein. Daar staat een emballage zuil waarvan al het geld gaat naar Geef om Gambia!


Sponsorloop: De sponsorloop is een activiteit waarbij we onze leden aanmoedigen om van 7 tot en met 9 mei zo vaak mogelijk een afstand af te leggen van (minimaal) 10 km. We hopen dat veel mensen dit initiatief zullen steunen en mensen hebben de gelegenheid om direct te doneren via de GoFundMe en als ze een individu willen steunen (en wellicht afhankelijk van hoeveel km die persoon rent) kan dat via deze google forms. Alle opbrengsten van de donaties gaan rechtstreeks naar Geef om Gambia.


Pubquiz: Op 8 mei zal er een pubquiz gehouden worden met het thema 'Gambia'. Dit is georganiseerd door de AcCie en ze beloven er een top avond van te maken. Het kost 3 euro om mee te doen. Dit geld gaat natuurlijk naar Geef om Gambia. Wil je meer doneren? Geef dat dan aan in de opmerkingen. 


Loterij: Op 13 mei houden we een loterij waarbij we rond de 20 verschillende items verloten. Van sommige items hebben we heel veel, dus de kans is groot dat je zonder lege handen thuis komt. Deze items zijn met name gekregen door sponsoren en andere bedrijven die ook graag een steentje wouden bijdragen aan dit initiatief. Hier zijn we natuurlijk heel dankbaar voor. We hopen zo veel mogelijk loten te verkopen, want ook al deze opbrengst gaat naar Geef om Gambia. 


ThuisbezorGU-Md: Op 17 mei zal het bestuur als thuisbezorgd koeriers en als echte chefkoks in de keuken staan. De omzet die wordt gedraaid deze avond zal volledig gaan naar Geef om Gambia! Hoe mooi? Eten bestellen en tegelijkertijd het goede doel steunen!? 


Online borrel en spelletjes: De borrel zal het laatste evenement zijn van de goede doelen maand! Op 28 mei kan er online heerlijk gedronken (als je wat lekkers te drinken in huis hebt) en gekletst worden maar je kan elkaar ook uitdagen voor spelletjes met als inzet wat geld doneren aan Gambia! Dit is geheel vrijwillig dus je mag natuurlijk ook een spel doen zonder inzet. Aan het eind van de borrel zal bekend gemaakt worden hoeveel geld er in de goede doelen maand is binnen gehaald!


    Voor details over de verschillende activiteit en (zoals opbrengst, afgelegde kilometers, etc.) kunt u de pagina's van de desbetreffende activiteit bezoeken.     WhatsApp_Image_2021-04-22_at_22.02.24.jpeg
    Emballage zuil AH Helperplein
    WhatsApp_Image_2021-04-22_at_22.02.25.jpeg

    Onze sponsoren