Partners


Partner worden?

Bent u of kent u iemand die interesse heeft om partner te worden van De Groene Uilen? Er zijn vele manieren waarop dit mogelijk is. De bestaande mogelijkheden staan allemaal vermeld in de sponsor brochure, maar wij staan open voor uw inbreng. Voor de sponsor brochure en aanvullende informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen met De Groene Uilen. U kunt ons bereiken via de vermelde contact personen, of via de mail: partner@groeneuilen.nl

Sponsor Commissie 2019-2020

Roan Carlier (2018) Chairwoman
Antonius ter Brake (2016) General member
Renée Lucia Roelofsen (2018) General member

Huidige Partners

AAEAAQAAAAAAAAo6AAAAJDdhMDMxMTQwLWEyZTgtNDMwMC1iZTcwLTgwNDExNDM4MWM0Mw.png

Taco Mundo

Misschien heb je al wel eens heerlijk gegeten bij Taco Mundo of een van hun maaltijd laten thuisbezorgen. Het restaurant beschikt over meer dan 20 fillialen verspreid over heel Nederland. Onder andere in Groningen kun je genieten van hun heerlijke Mexicaanse eten. Zeker een aanrader! Bekijk voor meer info hun website!


Borrelcafë Jut & Jul

Borrelcafé Jut & Jul is dé plek waar de uilen komen voor gezelligheid aangezien de locatie alle mogelijkheden biedt. Zo wordt onze maandelijkse borrel hier georganiseerd, heeft onze constitutieborrel er dit jaar plaatsgevonden en is het ook een plek voor leden geworden om verjaardagen te organiseren. Vanaf 2018 is er een speciaal Groene Uilen shotje te koop aan de bar. Zeker de moeite waar om eens te proberen! Like de Facebookpagina om op de hoogte te blijven.

13235549_1768400920061670_3217805928632140622_o.png

smartbags.png

Smartbags

Smartbags is sinds dit seizoen bij De Groene Uilen aangesloten als sponsor. De eigenaar van het bedrijf is de trotse ontwerper van multi-functionele sporttassen met een apart vakje voor alles wat je maar nodig hebt. Daarnaast zijn ze ook nog eens leuk om te zien. Veel van onze leden zijn al trotse eigenaren van zo'n mooie tas. Mocht je ook geinteresseerd zijn, kijk dan eens bij Vereniging > Merchandise & Smartbags (voor leden) of bezoek de Smartbags website


Huurdokters

De Huurdokters heeft als missie het promoten van een eerlijke huurmarkt voor iedereen. De huurdokters kunnen je helpen bij allerlei problemen zoals te hoge huur, het afrekenen van servicekosten, bemiddelingskosten of het verhelpen van gebreken in de woning. De Huurdokters heeft al vele (internationale) studenten geholpen door bemiddeling met verhuurders en het voeren van rechtzaken, altijd volgens no-cure no-pay. Via deze link kun jij jezelf of iemand anders aanmelden voor een gratis huurcheck en daarmee tegelijkertijd de vereniging steunen.

logo2.png

logo-1.png

Adventurepark Waddenfun

Waddenfun is het grootste indoorklimpark van Nederland en ligt op nog geen 20 minuten vanaf de stad Groningen! En 15 minuten vanaf het Lauwersmeer. 45 bruggen en meer dan 300 meter aan ziplines. Een uitdaging voor iedereen, heel jong, heel oud, ervaren maar ook onervaren mensen. Daarnaast bieden wij  in- en outdoor activiteiten voor bedrijfsuitjes, teambuilding, teamtrainingen, familiefeestjes, kinderfeestje en vriendengroepen. Bekijk voor meer informatie de website!​Domino's Pizza

Domino's Pizza is alweer een aantal jaren partner van De Groene Uilen. De pizzaria heeft ketens verspreid over heel Nederland en hun filiaal in Paddenpoel (een van hun vele filialen in Groningen) bedient onze sporthal bijna elke zaterdag. Mocht je nog nooit een van hun pizza's of beroemde american cookies gehad hebben, zorg dat je eens langsgaat! Bekijk de website voor meer info!

dominos.png

Praktijk Fysiotherapie Pellinkhof 

Fysio PFP is de fysio van onze vereniging. De praktijk bestaat uit een jong en gemotiveerd team waar je terecht kunt voor fysieke klachten, blessures, massages en nog veel meer. Ze hebben twee locaties in Groningen waar je terecht kunt. Bekijk hier de website met alle informatie. 

Logo_FysioPFP.png

Onze sponsoren