Bestuur worden?

Zie jij jezelf al schijnen als kopstuk van onze vereniging? Ben je een basketbalfanaat en geïnteresseerd in alle processen die ons helpen om onze mooie sport bij De Groene Uilen-Moestasj te beoefenen? Als jouw antwoord op een of beide vragen ja is, ben jij waarschijnlijk dé persoon naar wie wij op zoek zijn!

Tijdens een bestuursjaar komt een groot aantal uitdagingen je pad op, die zeker weer in je latere werkleven van pas komen. Bovenal, en laten we eerlijk zijn ook het aller belangrijkst, leer je tijdens een bestuursjaar de vereniging en haar leden beter kennen. Zodoende leer je je leden, en alle ins en outs van de vereniging kennen, waardoor je zeker onmisbaar wordt bij evenementen en feesten. Op deze webpagina vind je informatie over wat een bestuursjaar bij De Groene Uilen-Moestasj inhoudt. Maar, mocht je toch nog met vragen zitten, spreek dan vooral een huidig bestuurslid aan of email ons

Heb je je keuze al gemaakt? Stuur dan vooral je motivatie en CV naar de sollicitatiecommissie! Wie weet zien we je dan tijdens het aankomende seizoen als deel van het bestuur van 2022-2023!

Informatie Bestuur

Bestandsnaam Bestandsgrootte
Introductie_bestuursfuncties.pdf 177.2 kB

Informatieavond bestuur

Geen aanstaande evenementen

Onze sponsoren