Kleding

Kleding

G.S.B.V. De Groene Uilen heeft eigen kleding! Zie jij iedereen lopen in die mooie uilenkleding en denk je: "Dat wil ik ook!" ? Deze kleding kan gekocht worden bij webwinkel Sportmaat.

Het assortiment

De shirts zijn zeer geschikt als warmloop shirts! Check de afbeeldingen voor een aantal fashion-voorbeelden, van een gedeelte van de kleding, want een paar van de knapste Uilen hebben model gestaan.

Belangrijke info

  • De levertijd kan tot ongeveer 2 weken duren
  • Je kan de verzendkosten omzeilen door "ophalen in winkel" te selecteren. Let wel: Sportmaat zelf is alleen nog een webshop en heeft geen filiaal, maar werkt samen met voetbalshop “100% Voetbal”, die wel een filiaal aan het Zuiderdiep in Groningen heeft. Daar kun je dus je spullen gemakkelijk ophalen in Groningen.
  • Omdat het een webshop is, en omdat de kleding wordt bedrukt op bestelling, is passen en ruilen niet zomaar mogelijk. Mocht je erg twijfelen tussen twee maten; je kan in de winkel vragen om onbedrukte kleding te passen.
  • Mocht je problemen ondervinden met de service (levertijd, product): je kunt natuurlijk verhaal halen bij Sportmaat, maar informeer ook graag even het bestuur op bestuur@groeneuilen.nl!

          Bestel HIER je kleding!

smoothboidirk.jpg
yetienjildou.jpg
broek.jpg

Onze sponsoren