Informatie

Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden van De Groene Uilen-Moestasj! Vul het aanmeldingsformulier in om je aan te melden. Let erop dat je moet studeren aan de Hanze of RUG om lid te worden van onze vereniging. Houd er rekening mee dat we op dit moment een wachtlijst hanteren! Als je hierop wilt komen, moet je het aanmeldingsformulier invullen en dan nemen we contact op zodra je een proeftraining mee kan komen doen.

Selectietraining

Er zijn voor het seizoen 2019/2020 nog een aantal plaatsen vrij in verschillende teams. Nieuwe leden komen op onze voorlopige wachtlijst te staan. 

De selectietrainingen vinden plaats op:

Dinsdag 20 augustus

20:00 – 21:30 Mannen

21:30 – 23:00 Vrouwen

 

Donderdag 22 augustus

20:00 – 21:30 Vrouwen

21:30 – 23:00 Mannen

 

Locatie: ACLO Sportcentrum - Struikhal

Blauwborgje 16, 9747 AC Groningen

Meer info of opgeven voor de selectietraining? Je kan ons mailen via: bestuur@groeneuilenmoestasj.nl

Wil jij lid worden van de Groene-Uilen-Moestasj? Meld je eerst aan via het aanmeldformulier op onze website!  

Deze ronde is alleen bedoeld voor nieuwe leden. Wanneer je graag een uitnodiging voor de selectietrainingen wilt ontvangen stuur dan een mail naar de secretaris (secretaris@groeneuilenmoestasj.nl).

Proeftraining

Wil je dit seizoen nog lid worden en wil je eerst even proberen? Geen enkel probleem. We bieden de gelegenheid om drie keer vrijblijvend mee te trainen. Neem ook in dat geval even contact op met de secretaris van het bestuur (secretaris@groeneuilenmoestasj.nl).

Teams en contributie

De Groene Uilen-Moestasj heeft in totaal 7 damesteams en 10 herenteams. De niveaus variëren van de derde klasse tot en met de promotiedivisie, dus er zal altijd een team zijn dat past bij jouw niveau. De Technische Commissie deelt de teams in.

Een team bestaat uit maximaal 12 wedstrijdleden en ongeveer 3 trainingsleden. Trainingsleden worden aan het begin van het seizoen eerst op een wachtlijst geplaatst. Wanneer de wedstrijdleden zijn ingedeeld zullen daarna de trainingsleden worden ingedeeld. Ook wanneer je nog nooit hebt gebasketbald is het mogelijk om wedstrijdlid te worden.

De contributie verschilt per team, afhankelijk van het niveau en het aantal trainingen in de week. Alle teams trainen 2 keer per week, met uitzondering van Heren 1 en Dames 1, zij trainen 3 keer per week. Klik hier voor meer informatie over de contributie.

Onze sponsoren