Informatie

Lid worden

Beste toekomstige Uilmoessies,


Tot nu toe konden we jullie niet informeren over de data van de selectietrainingen vanwege de huidige pandemie. Aangezien we nu weer toestemming hebben om terug de zaal in te gaan hebben we eindelijk twee data voor jullie uitgekozen om jullie skills te laten zien. We hopen jullie allemaal te ontmoeten op 18 augustus (dames van 17:00 tot 18:25, heren van 18:35 tot 20:00) en 20 augustus (heren van 16:45 tot 18:15, dames van 18:30 tot 20:00) in de HG hal van de ACLO. Tijdens de selectietrainingen zal je jezelf zowel individueel als in teamverband moeten laten zien dus zorg dat je een reversible shirt draagt. Belangrijk: tijdens de selectietrainingen kan je vanwege het coronavirus geen gebruik maken van de kleedkamers! Laat weten of je komt door het volgende aanmeldingsformulier in te vullen: https://forms.gle/htjyR5GsFv2acPR67. Als je nog vragen hebt kan je ons altijd mailen (bestuur@groeneuilenmoestasj.nl)!

Teams en contributie

De Groene Uilen-Moestasj heeft in totaal 8 damesteams en 10 herenteams. De niveaus variĆ«ren van de derde klasse tot en met de promotiedivisie, dus er zal altijd een team zijn dat past bij jouw niveau. De Technische Commissie deelt de teams in.

Een team bestaat uit maximaal 12 wedstrijdleden en ongeveer 3 trainingsleden. Trainingsleden worden aan het begin van het seizoen eerst op een wachtlijst geplaatst. Wanneer de wedstrijdleden zijn ingedeeld zullen daarna de trainingsleden worden ingedeeld. Ook wanneer je nog nooit hebt gebasketbald is het mogelijk om wedstrijdlid te worden.

De contributie verschilt per team, afhankelijk van het niveau en het aantal trainingen in de week. Alle teams trainen 2 keer per week, met uitzondering van Heren 1 en Dames 1, zij trainen 3 keer per week. Klik hier voor meer informatie over de contributie.

Onze sponsoren