Informatie

Lid worden

Leuk dat je lid wilt worden van De Groene Uilen-Moestasj! Vul het aanmeldingsformulier in om je aan te melden voor onze vereniging.

Selectietraining

In mei vinden de eerste selectietrainingen plaats voor het volgende seizoen voor huidige en nieuwe leden. Rond midden/eind augustus zal de tweede ronde met selectietrainingen plaatsvinden. Deze ronde is alleen bedoeld voor nieuwe leden. Wanneer je graag een uitnodiging voor de selectietrainingen wilt ontvangen stuur dan een mail naar de secretaris (secretaris@groeneuilenmoestasj.nl).

Proeftraining

Wil je dit seizoen nog lid worden en wil je eerst even proberen? Geen enkel probleem. We bieden de gelegenheid om drie keer vrijblijvend mee te trainen. Neem ook in dat geval even contact op met de secretaris van het bestuur (secretaris@groeneuilenmoestasj.nl).

Teams en contributie

De Groene Uilen-Moestasj heeft in totaal 7 damesteams en 10 herenteams. De niveaus variĆ«ren van de derde klasse tot en met de promotiedivisie, dus er zal altijd een team zijn dat past bij jouw niveau. De Technische Commissie deelt de teams in.

Een team bestaat uit maximaal 12 wedstrijdleden en ongeveer 3 trainingsleden. Trainingsleden worden aan het begin van het seizoen eerst op een wachtlijst geplaatst. Wanneer de wedstrijdleden zijn ingedeeld zullen daarna de trainingsleden worden ingedeeld. Ook wanneer je nog nooit hebt gebasketbald is het mogelijk om wedstrijdlid te worden.

De contributie verschilt per team, afhankelijk van het niveau en het aantal trainingen in de week. Alle teams trainen 2 keer per week, met uitzondering van Heren 1 en Dames 1, zij trainen 3 keer per week. Klik hier voor meer informatie over de contributie.

Onze sponsoren