Informatie

Lid worden?


Beste toekomstige UilMoessie,

Het huidige seizoen is momenteel in volle gang, maar je kan natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen met de voorbereidingen voor het aankomende seizoen. Wil jij een plekje bemachtigen bij dé gezelligste studentenvereniging van Nederland? Schrijf je dan alvast in via ons aanmeldingsformulier, onderteken de SEPA hieronder, en stuur ons een email. Zo vergroot je de kans om tijdens het aankomende seizoen in het groen en zwart kunt spelen!

Heb je toch nog wat meer informatie nodig? Of wil je eerst meetrainen voor je de keuze maakt om naar de tryouts te gaan? Mail ons dan ook! Rond eind augustus zullen wederom twee tryouts georganiseerd worden, dus hou onze website in de gaten voor meer info, en wie weet zien we je tijdens het aankomende seizoen!

Vanwege het grote aantal aanmeldingen voor de mannen in het huidige seizoen hanteren we momenteel een wachtlijst, voor vrouwen is dit er echter niet en is er meteen plek! Om meegenomen te worden in de wachtlijst is het belangrijk om je aanmeldformulier en SEPA machtiging door te sturen zodat wij op de hoogte zijn van je interesse. De wachtlijst wordt meegenomen in je inschrijving en je positie daarop kan je kansen tot lidmaatschap vergroten.Teams en contributie

De Groene Uilen-Moestasj heeft in totaal 8 damesteams en 10 herenteams. De niveaus variëren van de derde klasse tot en met de promotiedivisie, dus er zal altijd een team zijn dat past bij jouw niveau. De Technische Commissie deelt de teams in.

Een team bestaat uit maximaal 12 wedstrijdleden en ongeveer 3 trainingsleden. Trainingsleden worden aan het begin van het seizoen eerst op een wachtlijst geplaatst. Wanneer de wedstrijdleden zijn ingedeeld zullen daarna de trainingsleden worden ingedeeld. Ook wanneer je nog nooit hebt gebasketbald is het mogelijk om wedstrijdlid te worden.

De contributie verschilt per team, afhankelijk van het niveau en het aantal trainingen in de week. Alle teams trainen 2 keer per week, met uitzondering van Heren 1 en Dames 1, zij trainen 3 keer per week. Klik hier voor meer informatie over de contributie.


Tryouts 2023


Op dinsdag 22 augustus en donderdag 24 augustus zullen twee tryouts georganiseerd worden bij de ACLO. Hierbij kan jij als potentieel lid je skills laten zien en eventueel lid worden. Graag vragen we je wel om voor de tryouts om het inschrijvingsformulier voor de vereniging in te vullen. SEPA Form

SEPA

Bestandsnaam Bestandsgrootte
SEPA_Machtiging.pdf 218.3 kB

Onze sponsoren