Informatie

Lid worden

Beste toekomstige UilMoessies,


Wil jij aankomend seizoen misschien basketballen en kijken of het wat voor je is? Meld je aan voor de selectietrainingen door de onderstaande link in te vullen.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdrOZqBTeOIt_1WVr_a6jUJXzHHGRNt6nDP4qow5f74cKvAkg/viewform

Als je al zeker weet dat je wilt basketballen volgend seizoen, meld je dan aan via het aanmeldingsformulier om een plekje op de wachtlijst te bemachtigen en kom naar de selectietrainingen!

We hopen je beide dagen te zien.

De selectietrainingen zullen plaatsvinden op

Maandag 23 augustus 2021
20:30 - 21:45 Dames
21:45 - 23:00 Heren

Donderdag 26 augustus 2021
19:00 - 21:00 Heren
21:00 - 23:00 Dames

Teams en contributie

De Groene Uilen-Moestasj heeft in totaal 8 damesteams en 10 herenteams. De niveaus variĆ«ren van de derde klasse tot en met de promotiedivisie, dus er zal altijd een team zijn dat past bij jouw niveau. De Technische Commissie deelt de teams in.

Een team bestaat uit maximaal 12 wedstrijdleden en ongeveer 3 trainingsleden. Trainingsleden worden aan het begin van het seizoen eerst op een wachtlijst geplaatst. Wanneer de wedstrijdleden zijn ingedeeld zullen daarna de trainingsleden worden ingedeeld. Ook wanneer je nog nooit hebt gebasketbald is het mogelijk om wedstrijdlid te worden.

De contributie verschilt per team, afhankelijk van het niveau en het aantal trainingen in de week. Alle teams trainen 2 keer per week, met uitzondering van Heren 1 en Dames 1, zij trainen 3 keer per week. Klik hier voor meer informatie over de contributie.

Onze sponsoren