Informatie

Lid worden

Beste toekomstige UilMoessies,


Vanwege de huidige pandemie gaan de selectietrainigen van mei niet door. Informatie over de volgende zal snel volgen.

Meld je aan via het aanmeldingsformulier om een plekje op de wachtlijst te bemachtigen en om op de hoogte te blijven van de selectietrainingen. Hopelijk tot snel!


Teams en contributie

De Groene Uilen-Moestasj heeft in totaal 8 damesteams en 10 herenteams. De niveaus variĆ«ren van de derde klasse tot en met de promotiedivisie, dus er zal altijd een team zijn dat past bij jouw niveau. De Technische Commissie deelt de teams in.

Een team bestaat uit maximaal 12 wedstrijdleden en ongeveer 3 trainingsleden. Trainingsleden worden aan het begin van het seizoen eerst op een wachtlijst geplaatst. Wanneer de wedstrijdleden zijn ingedeeld zullen daarna de trainingsleden worden ingedeeld. Ook wanneer je nog nooit hebt gebasketbald is het mogelijk om wedstrijdlid te worden.

De contributie verschilt per team, afhankelijk van het niveau en het aantal trainingen in de week. Alle teams trainen 2 keer per week, met uitzondering van Heren 1 en Dames 1, zij trainen 3 keer per week. Klik hier voor meer informatie over de contributie.

Onze sponsoren