Contributie

Kosten van een Lidmaatschap 

Natuurlijk komen er kosten kijken bij een jaar lang lidmaatschap van zo'n ontzettend leuke basketbalvereniging als deze. Bij De Groene Uilen-Moestasj, bestaat dit bedrag uit:

1. Contributie 

2. ACLO Card 

3. Boetes (alleen bij het niet naleven van het HR, zie boetelijst)

De hoogte van de contributie is afhankelijk van het team waar je in speelt. Je machtigt ons als vereniging door het ondertekenen van het machtigingsformulier bij je inschrijving, om de bovengenoemde posten af te schrijven van je rekening conform de regels van het huishoudelijk reglement.

Belangrijk: Wanneer je je niet op tijd uitschrijft (voor 1 juni) zal een boete doorberekend worden. Wanneer je je vervolgens voor 1 juli nog steeds niet uitgeschreven hebt, zal je lidmaatschap stilzwijgend verlengd worden met een volledig jaar. Mocht je meer willen weten over hoe dit precies in z'n werk gaat: lees dan het HR eens door! Op die manier kom je niet voor ongewenste verassingen te staan. 


In onderstaande tabel vind je de meest up-to-date bedragen aan contributie per team: 

TeamContributie
Groene Uilen Heren 1, Dames 1€475
Groene Uilen Heren 2, Dames 2€310
Moestasj Dames 1€310
Groene Uilen Heren 3, Dames 3€270
Moestasj Dames 2€270
Groene Uilen Heren 4-7, Dames 4-5€245
Moestasj Heren 1-3, Dames 3€245
Trainingslid Groene Uilen Heren 1, Dames€165
Trainingslid overige teams€140
Bankspeler Groene Uilen Heren 1, Dames€80


N.B. Wanneer bij (her)inschrijving of vóór stilzwijgende verlenging aangegeven wordt dat iemand slechts een half seizoen kan spelen, wordt hier rekening mee gehouden bij de bepaling van de contributie. Een lid betaalt dan de gehele bondscontributie en de halve verenigingscontributie, wat neerkomt op iets meer dan de helft
.

Onze sponsoren