Blogs

week 6 en 7

Vorige week heeft een groep Uilen genoten van de sneeuw in Risoul waaronder een deel van het bestuur. Daarom hebben jullie een verslag van twee weekenden tegoed. Uiteraard zal binnenkort ook een verslag van de wintersport volgen!

Week 6
In het tweede weekend van februari zijn maar liefst 15 teams in actie gekomen. Op vrijdagavond is GU H1 afgereisd naar Beverwijk voor een zeer succesvolle wedstrijd! Meer hierover kun je lezen in het bijgevoegde artikel uit het DVHN. Op zaterdag hebben M D1 en GU D3 hun wedstrijden in de eerste klasse gewonnen. Daarnaast heeft ook GU D6 hun eerste wedstrijd van het seizoen gewonnen! Ook M H2, GU H5, GU H6 en GU D5 hebben hun wedstrijden gewonnen in dit weekend. Gefeliciteerd!

Week 7
Afgelopen weekend hebben wat minder teams zich in hun tenue hoeven hijsen. Thuis wonnen GU H6 en GU D3 de eerste twee wedstrijden van de dag. Hierna won M H3 van GU H7 en won GU H5 van Celeritas-Donar. Uit was helaas minder succesvol, aangezien alleen M D1 hun wedstrijd nipt heeft gewonnen van Scylla D2. Toch zijn we blij dat al deze teams de punten hebben weten te pakken.


05apr

Heren 1 op dreef!

Heren 1 heeft afgelopen weekend Batouwe met de grond gelijk gemaakt! De nummer 2 van de promo verwachtte niet met lege handen uit...

24jan

ACLO sportprijs nominatie

Elk jaar worden er door de ACLO sportprijzen uitgereikt. De fusie tussen De Groene Uilen en Moestasj is genomineerd in de categorie een...

Reacties

Log in om de reacties te lezen en te plaatsen

Onze sponsoren